Simon Loos bv

Wognum
Open vacatures : 1

Maak een account

Klik op login als je al een account hebt.

Registreer Login
Over Simon Loos bv

Werken bij Simon Loos betekent werken in een prachtig Nederlands familiebedrijf. Met ruim 1.350 collega’s ontzorgen we dagelijks de logistiek voor veel aansprekende merken, zoals Albert Heijn, FrieslandCampina, Plus, Jumbo, Heineken, Bavaria en Danone. Naast Transport zijn we ook groot in Warehousing, Co-Packing en Logistieke Consultancy. Onze mensen zijn het allerbelangrijkste: hier begint en eindigt onze onderscheidende logistieke dienstverlening. We zijn trots op al onze collega’s en doen er alles aan om ze – net als onze klanten – écht blij te maken. Met (baan)zekerheid, opleiding & begeleiding, doorgroeimogelijkheden, mooi materieel en een sociale cultuur willen we ook als werkgever het verschil maken. Oh, en vanzelfsprekend hanteren wij de cao Beroepsgoederenvervoer en bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden incl. een reiskostenregeling .

Huidige vacature(s) bij Simon Loos bv
Vacatures 1
Chauffeur Winkeldistributie
Simon Loos bv  -  Veghel  -  Full time

Onze grootste transportdivisie is Winkeldistributie. Elke dag rijden we vanuit de verschillende distributiecentra (DC’s) van onze klanten ritten naar winkelfilialen of horeca in de steden. We vervoeren…

 
Over werk in Meierijstad

Werk in Meierijstad is de vacaturesite voor Meierijstad en helpt bedrijven en werkzoekenden om op een heel eenvoudige wijze met elkaar in contact te komen.


KvK: 66782597
BTW: NL 150247709B01