Van Berkel Groep

Schijndel
Open vacatures : 1

Maak een account

Klik op login als je al een account hebt.

Registreer Login
Over Van Berkel Groep

Van Berkel Groep is een familiebedrijf van Brabantse bodem, dat sinds de oprichting in 1955 is uitgegroeid tot een veelzijdige, flexibele organisatie met ruim honderdveertig medewerkers, acht locaties en een uitgebreid machinepark. Daardoor kunnen we u op tal van terreinen van dienst zijn. In de Van Berkel Groep vindt u één partner die in staat is over deelgebieden heen te kijken en tegelijkertijd als specialist te boek staat. U kunt bij ons terecht voor: • Aanleg, onderhoud en dienstverlening op het gebied van landschap en infrastructuur en de bewerking van reststoffen. • Het creëren, produceren en verhandelen van producten op basis van bouwreststoffen, inclusief de logistieke dienstverlening. • Het creëren, produceren en verhandelen van producten op basis van organische reststromen. • Fullservice synchromodale logistieke dienstverlening op het gebied van containers, bulk en reststoffen van en naar de regio Oost-Brabant.

Huidige vacature(s) bij Van Berkel Groep
Vacatures 1

Van Berkel Logistics is de verbindende factor tussen wegvervoer en binnenvaart en heeft zich ontwikkeld tot een fullservice logistiek dienstverlener voor – wat wij noemen – multimodaal vervoer.…

 
Over werk in Meierijstad

Werk in Meierijstad is de vacaturesite voor Meierijstad en helpt bedrijven en werkzoekenden om op een heel eenvoudige wijze met elkaar in contact te komen.


KvK: 66782597
BTW: NL 150247709B01