Waarom WerkinMeierijstad?


Waarom WerkinMeierijstad? Er zijn toch al zo veel vacaturesites?

Ja, dat klopt. Er zijn heel veel vacaturesites. Maar deze zijn allemaal landelijk georiënteerd. Een regionale vacaturesite voor de gemeente Meierijstad was er nog niet. Terwijl daar wel een grote behoefte aan was, zowel bij bedrijfsleven als werkzoekenden:

- Eén platform voor alle vacatures in de regio
- Toegankelijk en gemakkelijk
- Regionaal sterk betrokken
- Waar je als bedrijf je ideale kandidaat uit de buurt vindt
- En waar je als werkzoekende in één oogopslag alle vacatures in jouw buurt ziet


Voor wie is WerkinMeierijstad?

Deze vacaturesite is speciaal opgericht voor bedrijfsleven (van multinationals tot en met MKB) en werkzoekenden uit de gemeente Meierijstad. Een stad met meer dan 80.000 inwoners. Met ruim 6.000 werkgevers die in totaal zo’n 45.000 banen beschikbaar hebben. Aantallen die een eigen vacaturesite verdienen: WerkinMeierijstad.nl


Wat is het doel van deze vacaturesite?

WerkinMeierijstad wil op een heel aantrekkelijke en toegankelijke manier bedrijfsleven en werkzoekenden met elkaar in contact brengen. Op lokaal niveau. In een stijl die past bij deze stad: ondernemend, open en to the point.


Wat kunnen we voor jou betekenen?

Deze site kan alleen die beoogde lokale vacaturesite zijn als werkgevers en werkzoekenden elkaar hier ook daadwerkelijk blijven vinden. Dus heb je een vacature? Ben je op zoek naar een baan die bij je past? Check altijd eerst www.werkinmeierijstad.nl

 
 
Over werk in Meierijstad

Werk in Meierijstad is de vacaturesite voor Meierijstad en helpt bedrijven en werkzoekenden om op een heel eenvoudige wijze met elkaar in contact te komen.


KvK: 66782597
BTW: NL 150247709B01